Στο σημερινό θα συζητήσουμε για Smart Home Gadgets για να βελτιώσετε την υγεία και την ευεξία σας. στον πολυάσχολο κόσμο σήμερα, η φροντίδα της υγείας και της ευημερίας κάποιου πρέπει να αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα. Ευτυχώς, οι σημερινές ανέσεις κάνουν την παραμονή υγιείς στο σπίτι πιο εύκολη από ποτέ. Από την παρακολούθηση των προτύπων ύπνου μας μέχρι την υπενθύμιση ότι πρέπει να πίνουμε αρκετό νερό, τα Smart Home Gadgets προσφέρουν μια ποικιλία εργαλείων που μας βοηθούν να νιώθουμε καλύτερα. Με τελικό στόχο την καλύτερη ευημερία, αυτό το άρθρο θα εξετάσει δεκαεπτά έξυπνα οικιακά gadget τελευταίας τεχνολογίας.

Ιδανική παρηγοριά και ευεξία με έξυπνους ρυθμιστές εσωτερικού χώρου

Smart Home Gadgets

Υπάρχουν βιώσιμα και ιατρικά πλεονεκτήματα για να διατηρείτε τα Smart Home Gadgets σας σε λογική θερμοκρασία. Ένας έξυπνος θερμοστάτης, όπως ο έξυπνος θερμοστάτης ecobee ή ο θερμοστάτης εκμάθησης Nest, μπορεί να προσαρμόσει τη θερμοκρασία από οπουδήποτε και να θυμάται ακόμη και τις προτιμήσεις σας. Η ευημερία σας και η φύση της ξεκούρασής σας συνδέονται άμεσα με τη θερμοκρασία στο σπίτι σας.

 Βελτίωση της ποιότητας του αέρα για πιο απλή χαλάρωση

Η αναπνευστική ευεξία και η γενική ευημερία ενός ατόμου επηρεάζονται σημαντικά από την ποιότητα του αέρα μέσα σε μια κατασκευή. Για να βοηθήσετε στον καθαρισμό του αέρα στον χώρο σας από αλλεργιογόνα, δηλητήρια και πιθανώς επικίνδυνες λοιμώξεις, σκεφτείτε να αγοράσετε έναν έξυπνο καθαριστή αέρα όπως το Coway Airmega ή το Dyson Unalterated Cool Connection. Η απλή αποδοχή σε καλύτερο αέρα είναι εφικτή με αυτά τα gadget, λόγω στοιχείων όπως οι αλλαγές στις ρυθμίσεις μέσω υπολογιστή και ο συνεχής έλεγχος ποιότητας του αέρα.

3. Έλεγχος της διάθεσης και του ύπνου σας

Κύκλοι με έξυπνο φωτισμό Ο κιρκάδιος ρυθμός σας, ο οποίος ρυθμίζει τη διάθεση και τους κύκλους ύπνου σας, μπορεί να επηρεαστεί από το φως στο σπίτι σας. Χρησιμοποιώντας ένα έξυπνο πλαίσιο φωτισμού όπως το LIFX ή το Philips Tint, μπορείτε να αλλάξετε τη θερμοκρασία και την ισχύ της ποικιλίας των φώτων σας για να τα κάνετε να φαίνονται σαν ηλιοφάνεια σε διάφορες στιγμές. Μπορείτε να εργαστείτε για την ξεκούραση και τη γενική ευεξία σας, ρυθμίζοντας τα φώτα σας να συμβαδίζουν με τα κανονικά μοτίβα του σώματός σας.

4. Παρατήρηση Smart Home Gadgets για μια αξιοπρεπή νυχτερινή ξεκούραση

Για να ενισχύσετε την ευεξία και την υγεία σας, είναι επείγον να κατανοήσετε τα σχέδια ξεκούρασής σας. Οι έξυπνοι ιχνηλάτες ύπνου όπως το Fitbit Sense και το Withings Sleep Analyzer μπορούν να σας δώσουν πληροφορίες σχετικά με το πόσο καλά κοιμάστε. Αυτά τα Smart Home Gadgets μετρούν τον καρδιακό σας ρυθμό, τη συχνότητα του ροχαλητού και τη διάρκεια του ύπνου σας. Για να έχετε έναν καλύτερο ύπνο τη νύχτα, μπορείτε να τροποποιήσετε τη ρουτίνα και τη μέθοδο ύπνου σας τώρα που γνωρίζετε αυτές τις πληροφορίες.

5. Savvy κρεβάτια με προσαρμοσμένη βοήθεια

Όσον αφορά την πλάτη σας και το πόσο καλά ξεκουράζεστε, το μαξιλάρι ύπνου σας είναι ζωτικής σημασίας. Το Eight Rest Unit και το Rest Number 360 είναι δύο περιπτώσεις έξυπνων μαξιλαριών ύπνου που χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να αλλάξουν τον βαθμό ακινησίας και στήριξης όπως εσείς θα προτιμούσατε. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν μοντέλα που ελέγχουν τις εκτιμήσεις ανάπαυσής σας και παρέχουν εξατομικευμένες οδηγίες σχετικά με την πιο αποτελεσματική μέθοδο για να έχετε μια ανώτερη νυχτερινή ανάπαυση.

6. Ιχνηλάτες ενυδάτωσης και καθαριστές νερού

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να διατηρήσετε τον εαυτό σας στερεό είναι να πίνετε πολύ νερό με συνέπεια, ωστόσο η παράβλεψη αυτής της σημαντικής συνήθειας είναι απλή. Το νερό που θα γυαλίσετε θα είναι ανόθευτο και θα απουσιάζουν όλοι οι ρύποι λόγω των έξυπνων καναλιών νερού όπως το Brita Vastness και το PUR Extreme.

Για να σας βοηθήσουν επιπλέον να συμβαδίζετε με τους στόχους ευεξίας σας, οι ιχνηλάτες ενυδάτωσης όπως το Hidrate Spark ή η οθόνη ενυδάτωσης LVL παρακολουθούν τα επίπεδα ενυδάτωσης και λειτουργούν ως λεπτές προτάσεις για σταθερή ενυδάτωση.

Μαγειρικά σκεύη υψηλής τεχνολογίας για πιο υγιεινή διατροφή

Μια ποικίλη και καλά ισορροπημένη διατροφή είναι απαραίτητη για τη βέλτιστη υγεία. Τα υπέροχα οικιακά αντικείμενα της σημερινής εποχής, παρόμοια με το μπλέντερ Vitamix Climb Series ή το Moment Pot Shrewd WiFi, καθιστούν πιο απλό από κάθε άλλη στιγμή την προετοιμασία ποιοτικών δείπνων στην παρηγοριά του σπιτιού σας. Αυτά τα μηχανήματα λειτουργούν στο μαγείρεμα και προάγουν το καλύτερο φαγητό με χαρακτηριστικά όπως οι υποκείμενες οδηγίες συνταγών και οι ικανότητες του ελεγκτή.

Trackers κίνησης για ευεξία

Ο δρόμος για την απίστευτη ευεξία και την αντιμετώπιση των επίμονων λοιμώξεων είναι μια συνηθισμένη πραγματική δουλειά. Διαφορετικοί ιχνηλάτες ευεξίας, για παράδειγμα, το Apple Watch και το Garmin vívosmart, παρακολουθούν τα καθημερινά σας επίπεδα κίνησης, καταγράφοντας πράγματα όπως οι προόδους, οι θερμίδες που καταναλώνονται και οι παλμοί. Εάν έχετε οποιαδήποτε επιθυμία να αποκτήσετε καλύτερη φόρμα και να κάνετε την πραγματική εργασία ένα φυσιολογικό κομμάτι της ζωής σας, ο καθορισμός στόχων και ο έλεγχος της προόδου σας θα σας κρατήσουν ώθηση.

Εργαλεία για βαθιά χαλάρωση και διαλογισμό

Η διαχείριση του στρες είναι κρίσιμη για την ψυχική και σωματική ευεξία ενός ατόμου. Με τις καθοδηγούμενες συνεδρίες διαλογισμού και τις δραστηριότητες χαλάρωσης, το Muse 2 και η εφαρμογή Headspace είναι δύο παραδείγματα συσκευών διαλογισμού και χαλάρωσης που μπορούν να σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε. Μπορείτε να βελτιώσετε την ικανότητά σας να χαλαρώνετε και να γίνετε πιο προσεκτικοί χρησιμοποιώντας τακτικά αυτά τα εργαλεία.

Χρησιμοποιήστε έξυπνες ζυγαριές για να εξετάσετε τη σύσταση του σώματός σας

Το κλειδί για την επίτευξη και τη διατήρηση ενός υγιούς βάρους είναι να παρακολουθείτε τη σύσταση του σώματός σας. Δύο παραδείγματα έξυπνων ζυγαριών που μπορούν να μετρήσουν περισσότερα από το βάρος είναι η Withings Body+ και η Έξυπνη Ζυγαριά Σωματικού Λίπους Etekcity. Αυτά τα μοντέλα μπορούν επίσης να καθορίσουν την αναλογία μυών προς λίπος, τον όγκο και το ρεκόρ βάρους (ΔΜΣ). Παρακολουθώντας αυτές τις μετρήσεις με την πάροδο του χρόνου, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα καλά ενημερωμένο σχέδιο διατροφής και δραστηριότητας που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους υγείας σας.

Συστήματα για την καλλιέργεια φρέσκων τροφίμων σε εσωτερικούς χώρους

Η κατανάλωση πολλών φρούτων και λαχανικών είναι απαραίτητη εάν θέλετε να είστε υγιείς από κάθε άποψη. Μόνο δύο παραδείγματα συστημάτων κηπουρικής εσωτερικού χώρου που σας επιτρέπουν να καλλιεργήσετε τα δικά σας βρώσιμα φυτά χωρίς να φύγετε ποτέ από την κουζίνα σας είναι το AeroGarden και το Click & Grow Smart Garden. Μπορείτε χωρίς μεγάλο κόπο να αναπτύξετε τα δικά σας βιολογικά προϊόντα, λαχανικά και μπαχαρικά σε αυτά τα φυτώρια λόγω των προγραμματισμένων πλαισίων ποτίσματος και φωτισμού.

Αυτόματα Ξυπνητήρια με ήπια λειτουργία αφύπνισης

Πολλοί άνθρωποι αναφέρουν ότι αισθάνονται ανανεωμένοι και προετοιμασμένοι για την ημέρα. Το Philips Wake-Up Light και το Seal Reestablish είναι δύο περιπτώσεις έξυπνων πρωινών χρονομετρητών που καθρεφτίζουν την αυγή φωτίζοντας χαλαρά το δωμάτιο και εκπέμποντας έναν ήχο ηρεμίας για να σας σηκώσει. Μείνετε μακριά από την υπνηλία που συνοδεύει τη χρήση ενός πρωινού χρονοδιακόπτη και επωφεληθείτε από νωρίς την ημέρα σας ξυπνώντας κανονικά.

Εργονομία χώρου εργασίας και διορθωτές στάσης 

Το να στέκεστε πάντα όρθια είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε τους πόνους στην πλάτη και τους μυς. Οι έξυπνοι διορθωτές στάσης, όπως το Upright Go 2 και το Lumo Lift, μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τη στάση σας όλη την ημέρα, επειδή σας δίνουν σχόλια σε πραγματικό χρόνο και σας υπενθυμίζουν απαλά να το κάνετε. Για να προχωρήσετε πέρα ​​και πέρα ​​στην προώθηση της υγιούς στάσης και της ικανότητας πλάτης, σκεφτείτε να αγοράσετε εργονομικά έπιπλα γραφείου και διακοσμητικά.

Παρακολούθηση ενυδάτωσης με έξυπνα μπουκάλια νερού

Είναι εξίσου σημαντικό να παραμένετε ενυδατωμένοι στο σπίτι όσο και στο δρόμο. Δύο παραδείγματα έξυπνων μπουκαλιών νερού είναι τα Thermos Connected Hydration Bottles και τα HidrateSpark Steels. Αυτά τα μπουκάλια παρακολουθούν πόσα υγρά καταναλώνετε και σας υπενθυμίζουν απαλά να τα ξαναγεμίζετε σε τακτική βάση. Αυτά τα δοχεία διευκολύνουν τη διατήρηση της ενυδάτωσης ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε, με χαρακτηριστικά όπως ο συνεχής έλεγχος και οι προσαρμοσμένοι στόχοι ενυδάτωσης.

Χρησιμοποιώντας απολυμαντικά UV για να διατηρήσετε τις επιφάνειες καθαρές και απαλλαγμένες από μικρόβια

Το κύριο πράγμα που μπορείτε να επιτύχετε για την ευημερία σας είναι να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και χωρίς μικροοργανισμούς. Το PhoneSoap UV Sanitizer και το HomeSoap είναι δύο περιπτώσεις απολυμαντικών UV που χρησιμοποιούν υπεριώδη ακτινοβολία για να καθαρίζουν κάθε τόσο πράγματα που έρχονται σε επαφή, όπως κλειδιά, πορτοφόλια και κινητά τηλέφωνα. Μπορείτε να βοηθήσετε να διατηρήσετε την οικογένειά σας υγιή και να μειώσετε την εξάπλωση των μικροοργανισμών καθαρίζοντας αυτά τα πράγματα περιστασιακά.

Χρησιμοποιώντας ένα έξυπνο ντους για να μειώσετε το άγχος

Το να κάνεις ντους δεν σημαίνει μόνο καθαρισμό. θα μπορούσε επίσης να λειτουργήσει ως ανακουφιστικό πίεσης και μια χρήσιμη συνάντηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις καλύτερες στιγμές της εμπειρίας σας, όπως αρωματική επούλωση, ευέλικτη θερμοκρασία και ένταση του νερού και πολλά άλλα με έξυπνα ντους όπως το Moen U by Moen ή το Kohler DTV+. Μπορείτε να χαλαρώσετε και να εργαστείτε για την ευεξία σας κάνοντας το ντους σας σε ένα μικρότερο από το συνηθισμένο σπα.

17. Έξυπνοι μεμονωμένοι συνεργάτες για ενημερώσεις ευεξίας

Επιτέλους, έξυπνοι βοηθοί στο σπίτι, όπως το Google Colleague ή η Amazon Alexa, μπορούν να σας βοηθήσουν να συμβαδίσετε με τους στόχους σας για την ευημερία και την ευημερία. Αυτοί οι συνεργάτες που λειτουργούν με τη φωνή σας μπορεί να κάνουν πολλά σημαντικά πράγματα για την ευημερία σας, όπως να σας υπενθυμίσουν να ενυδατωθείτε, να πάρετε τη θεραπεία σας και να ασκηθείτε. Συνδέοντας τις έξυπνες οικιακές συσκευές σας σε έναν κεντρικό βοηθό, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα απλοποιημένο περιβάλλον που υποστηρίζει το συνολικό σας ταξίδι υγείας και ευεξίας.

συμπέρασμα

Σε αυτόν τον γρήγορο κόσμο, δεν είναι απλό, αλλά θεμελιώδες να μετατρέψετε τα Smart Home Gadgets σας σε ένα καταφύγιο υγείας χρησιμοποιώντας εξαιρετικά gadgets. Υπάρχει μια έξυπνη οικιακή συσκευή για τα πάντα, από την παρακολούθηση της προόδου της άσκησής σας έως τη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου σας μέχρι να κάνετε την κρεβατοκάμαρά σας πιο γαλήνια. Μπορείτε να αναλάβετε την ευθύνη για την ευημερία σας και τη δύναμη των φίλων και της οικογένειάς σας αγοράζοντας αυτές τις καινοτομίες τελευταίας τεχνολογίας και χρησιμοποιώντας τις τακτικά.

By outdoor

We love to provide outdoorguide related information like hiking, travel, adventure and other things about this. Actually it is our passion and we love to research about outdoor topic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *