1. Οι πιο σημαντικές κινήσεις προς τις ακατάστατες δωρεάν τουαλέτες

Σήμερα συζητάμε Βελτιώστε τη ρουτίνα του μπάνιου σας . Για να γεμίσετε την καρδιά σας με χαρά η καθημερινή σας ζωή πιο απλή και πιο χρήσιμη, κάντε ένα μαχαίρι στο συντονισμό της τουαλέτας σας. Σε περίπτωση που η τουαλέτα σας είναι άψογη και καθαρή, θα λειτουργήσει καλά για εσάς και θα κάνει ένα χαμόγελο παντού όταν είναι μια δύσκολη μέρα. Διαβάστε 17 σαφείς δείκτες για να βελτιώσετε τη ρουτίνα της τουαλέτας σας και να εκμεταλλευτείτε τον χώρο σας τόσο όσον αφορά τη δομή όσο και τις δυνατότητες.

Δεύτερο σημείο:

Βελτιώστε τη ρουτίνα του μπάνιου σας

Απαλλαγείτε από επιπλέον προμήθειες μπάνιου Το πρώτο βήμα σε κάθε έργο οργάνωσης μπάνιου είναι να γεμίσετε το χώρο. Ξεκινώντας με τα πιο καρυκευμένα, λιγότερο χρησιμοποιημένα ή τερματισμένα αντικείμενα, πετάξτε τα. Πράγματα όπως αχρησιμοποίητα προϊόντα περιποίησης ομορφιάς, φάρμακα που έχουν παρέλθει η ημερομηνία λήξης τους και κάπως χρησιμοποιημένα πράγματα είναι τέτοιες περιπτώσεις. Η απαλλαγή από περιττά αντικείμενα όχι μόνο ελευθερώνει χώρο, αλλά και διευκολύνει τον εντοπισμό των καθημερινών αναγκών. Μια ακόμη μέθοδος για να βελτιώσετε τη ρουτίνα σας είναι να ταξινομήσετε τα αντικείμενα που έχουν απομείνει σε σαφείς περιοχές, όπως περιποίηση δέρματος, περιποίηση μαλλιών και περιποίηση.

3. Αξιοποιήστε στο έπακρο τον χώρο στο ράφι σας

Η αξιοποίηση του χώρου στο ράφι σας είναι το κλειδί για ένα καλά οργανωμένο μπάνιο. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χώρο που έχετε, χρησιμοποιήστε κάθετες επιλογές αποθήκευσης, όπως ντουλάπια πάνω από την τουαλέτα ή ράφια που κρέμονται στον τοίχο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε πλαίσια χωρητικότητας κάτω από το νεροχύτη και συντονιστές ντουλαπιών για να κρατήσετε τα υπάρχοντά σας όλα μαζί και εύκολα προσβάσιμα. Για να βρείτε αυτό που πραγματικά θέλετε πιο γρήγορα, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε απλές βάσεις ή μπουκάλια για να τακτοποιήσετε ισοδύναμα πράγματα μαζί.

4. Προγραμματίστε τακτικούς καθαρισμούς:

Το μπάνιο σας πρέπει να καθαρίζεται τακτικά εάν θέλετε να παραμένει τακτοποιημένο και τακτοποιημένο. Μια τέλεια τουαλέτα είναι η συνέπεια του σταθερού καθημερινού καθαρισμού, που εξαφανίζει τη συλλογή ρύπων και βρωμιάς. Απαιτούνται απλώς μερικές στιγμές καθημερινά για να καθαρίσετε τον νεροχύτη, να σκουπίσετε τις επιφάνειες και να πετάξετε τα απόβλητα, ωστόσο αυτές οι φαινομενικά ασήμαντες λεπτομέρειες καταλήγουν σε τεράστια αποτελέσματα. Για να διατηρήσετε μια πεντακάθαρη και φιλόξενη τουαλέτα, καθαρίστε τους καθρέφτες και τις εγκαταστάσεις με συνέπεια.

5. Λάβετε υπόψη τα πάντα

Η τοποθέτηση ετικετών σε όλα τα ράφια και τα δοχεία αποθήκευσης είναι ένας εύκολος τρόπος να οργανώσετε το μπάνιο σας. Στο σημείο που οι θήκες χωρητικότητας και τα συρτάρια ονομάζονται τριγύρω, όλα αυτά στο σπίτι μπορούν να βρεθούν αμέσως και να επιστραφούν εκεί που πρέπει. Ακολουθώντας μια απλή μέθοδο, μπορείτε να διατηρήσετε την τουαλέτα σας συντονισμένη και απαλλαγμένη από το χάος. Αποφύγετε το γουργουρητό και το θάμπωμα στην υγρή τουαλέτα χρησιμοποιώντας αδιάβροχα ονόματα.

6. Τοποθετήστε τα πράγματά σας σε ντουλάπια βιτρίνας

Η αποθήκευση πάνω από την πόρτα είναι η καλύτερη επιλογή για μικρά μπάνια όπου ο χώρος είναι περιορισμένος. Για εξοικονόμηση χώρου στον πάγκο ή στο πάτωμα, οι πετσέτες, οι ρόμπες και άλλα είδη πρώτης ανάγκης μπορούν να αποθηκευτούν προσεκτικά σε γάντζους, σχάρες και κρεμαστές. Αυτές οι επιλογές αποθήκευσης δεν είναι μόνο προσαρμόσιμες, αλλά είναι επίσης απλές να μετακινηθούν ή να τροποποιηθούν καθώς μετατοπίζονται οι απαιτήσεις σας.

7. Αγοράστε έπιπλα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορους σκοπούς

Τα έπιπλα στο μπάνιο σας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορους σκοπούς μπορούν να βελτιώσουν πολύ την πρακτικότητά τους. Προσπαθήστε να επιλέξετε νιπτήρες, τραπέζια και σκαμπό με ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο. Αυτά τα πράγματα όχι μόνο προσθέτουν χώρο αποθήκευσης, αλλά βοηθούν επίσης να διατηρείτε το μπάνιο σας καθαρό και οργανωμένο. Ενώ εργάζεστε σε περιορισμένη περιοχή σε μια τουαλέτα, η εκτέλεση πολλών εργασιών επίπλων μπορεί να είναι σανίδα σωτηρίας.

8. Το όγδοο: Ρυθμίστε το ντους σας

Πράγματα όπως ξυράφια, μαντηλάκια και κανάτες γενικά συγκεντρώνονται γρήγορα στον νεροχύτη της τουαλέτας και στο ντους. Τοποθετήστε πόρους σε μερικά επιτοίχια δοχεία ή ντους για να διατηρήσετε αυτή την περιοχή άψογη και καθαρή. Αυτές οι τεχνικές θα κρατήσουν τα πράγματά σας άψογα και αποτελεσματικά ανοιχτά, χωρίς να τα κάνουν να μαζεύονται στο κάτω μέρος του ντους σας ή κατά μήκος των γραμμών του μπάνιου σας. Πετάξτε τις ανεπιθύμητες κανάτες και τα αχρησιμοποίητα προϊόντα από την περιοχή πλυσίματος με συνέπεια, καθαρίζοντας και ταξινομώντας τα.

9. Κάντε το να νιώσει σαν σπα

Το καθημερινό σας πρόγραμμα μπορεί να αποδειχθεί πιο ευχάριστο και χαλαρωτικό, δημιουργώντας ένα κλίμα που μοιάζει με σπα στην τουαλέτα σας. Μπορείτε να προσθέσετε πράγματα όπως φτερωτές πετσέτες, αρωματικά κεριά και διαχυτές αιθέριων ελαίων για να το κάνετε πιο πλούσιο. Διατηρήστε το μπάνιο σας τακτοποιημένο και απαλλαγμένο από ακαταστασία για μια πιο γαλήνια εμπειρία. Μετατρέποντας το μπάνιο σας σε ένα ήσυχο καταφύγιο, μπορείτε να βελτιώσετε την υγεία σας και να μειώσετε το άγχος.

10. Διατηρήστε καθαρούς πάγκους

Οι καθαροί πάγκοι είναι το κλειδί για ένα καλά οργανωμένο μπάνιο. Κρατήστε μόνο το απόλυτο ελάχιστο στους πάγκους σας: καθαριστικό χεριών, μια θήκη για την οδοντόβουρτσά σας και ένα μικρό πιάτο για προϊόντα που χρησιμοποιούνται συνήθως. Δεν πρέπει να είναι γεμάτα. Αποθηκεύστε πρόσθετα αντικείμενα σε συρτάρια, ντουλάπια ή ράφια για να διατηρήσετε την επιφάνεια του τραπεζιού καθαρή. Το καθάρισμα είναι παιχνιδάκι με έναν διαφανή πάγκο, και ομοίως φαίνεται τέλειο.

11. Κάντε τα πρωινά σας πιο απλά

Μπορεί να εξοικονομήσετε χρόνο και να μείνετε μακριά από την καταπόνηση τα πρωινά κρατώντας την τουαλέτα σας ενωμένη. Ταξινομήστε τα εφέ σας σύμφωνα με τον τρόπο που τα χρησιμοποιείτε και βάλτε τα πράγματα που χρησιμοποιείτε συχνά σε εύκολη πρόσβαση. Για να διατηρήσετε σε τάξη τα καλλυντικά, τα προϊόντα περιποίησης και τα είδη προσωπικής περιποίησης, χρησιμοποιήστε διαχωριστικά συρταριών και δίσκους. Μπορείτε να εξομαλύνετε το πρωινό σας πρόγραμμα και να το κάνετε πιο γοητευτικό διασφαλίζοντας ότι η τουαλέτα σας κατανοεί μια λογική διαδοχή.

12. Χρησιμοποιήστε διαχωριστικά συρταριών

Εάν θέλετε τα συρτάρια σας στο Streamline Your Bathroom Routine να παραμείνουν οργανωμένα, η χρήση διαχωριστικών συρταριών είναι μια απλή λύση. Αυτά τα διαμερίσματα μπορούν να είναι χρήσιμα για διάφορα πράγματα, όπως καλλυντικά, αξεσουάρ μαλλιών και οδοντιατρικά είδη. Αν υποθέσουμε ότι κρατάτε τα πάντα υπό έλεγχο στα συρτάρια σας, δεν θα χρειαστεί να σκάβετε μέσα σε σωρούς σκουπιδιών για να αποκτήσετε αυτό που πραγματικά θέλετε. Επιλέξτε μερικά ευέλικτα εξαρτήματα που μπορεί να διαμορφώσετε για να ταιριάζουν στα αιτήματά σας.

 13. Επιλέξτε Μοντέρνες επιλογές αποθήκευσης

Οι μοντέρνες επιλογές αποθήκευσης μπορούν όχι μόνο να δώσουν στο μπάνιο σας την οργάνωση που χρειάζεται, αλλά μπορούν επίσης να το κάνουν να φαίνεται καλύτερο. Σκεφτείτε ποια δοχεία, δοχεία και διαμερίσματα χωρητικότητας θα αναζητήσουν καλύτερα στην τουαλέτα σας. Για μια πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση, χρησιμοποιήστε μπαμπού, γυαλί ή μέταλλο. Μια αποτελεσματική και ικανοποιητική τουαλέτα με γούστο είναι η συνέπεια των χρηστικών και μοντέρνων διευθετήσεων αποθήκευσης αποθεμάτων.

14. Αλλάξτε τι είναι περιστασιακό

Για να συμβαδίσετε με τη ρουτίνα του λουτρού σας “ Βελτιώστε την κομψή και καθαρή” σας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, προσπαθήστε να αλλάζετε περιστασιακά πράγματα. Αφιερώστε μια συγκεκριμένη περιοχή για τα αγαθά κάθε εποχής. Για παράδειγμα, κρατήστε το αντηλιακό σας σε ένα δοχείο και την κρέμα σας σε ένα άλλο. Κάτι τέτοιο εμποδίζει την τουαλέτα σας να μην μπερδευτεί με πράγματα που δεν χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή. Μια μέθοδος για τη βελτίωση της καθημερινής πρακτικής σας και την απόρριψη της ακαταστασίας είναι απλώς να διατηρείτε διαθέσιμα προϊόντα που είναι σχετικά με την εποχή.

15. Ενισχύστε την περιοχή τοίχου

Η επάρκεια των αποθεμάτων ρουτίνας του Βελτιώστε το Μπάνιο σας μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά χρησιμοποιώντας τον προσβάσιμο χώρο τοίχου. Βάλτε παγίδες, αποσύρετε και ράφια για να κρατήσετε τα πράγματα μακριά από το έδαφος και τους πάγκους. Οι πετσέτες και οι ρόμπες μπορούν να κρεμαστούν βοηθητικά χρησιμοποιώντας παγίδες, ενώ τα κιβώτια που τοποθετούνται στον τοίχο μπορούν να χωρέσουν ανέσεις. Ένα μπάνιο που είναι πιο ανοιχτό και καλά οργανωμένο μπορεί να δημιουργηθεί κάνοντας αποτελεσματική χρήση του χώρου τοίχου, ο οποίος μπορεί να ελευθερώσει πολύτιμο χώρο στο δάπεδο και στον πάγκο.

16. Βελτιώστε τη ρουτίνα του μπάνιου σας πιο φιλικά για τους νέους

Το να φτιάξετε μια τουαλέτα που να είναι εύλογη για τα παιδιά είναι μια αναμφισβήτητη απαίτηση εάν θέλετε να διατηρήσετε τα πράγματα άψογα και καθαρά στο σπίτι σας. Κρατήστε τα υπάρχοντά τους εύκολα προσβάσιμα χρησιμοποιώντας χαμηλότερα ράφια και κουτιά χωρητικότητας και φροντίστε να σημειώσετε τα πάντα προφανώς. Παροτρύνετε τα παιδιά σας να έχουν μια τέλεια τουαλέτα, δίνοντάς τους δελεαστικές και ελκυστικές επιλογές. Η διδασκαλία των παιδιών πώς να οργανώνουν σωστά τα προϊόντα προσωπικής τους υγιεινής σε νεαρή ηλικία μπορεί να τα βοηθήσει να αναπτύξουν υγιεινές συνήθειες για τη ζωή.

17. Αξιολογήστε και αλλάξτε με συνέπεια

Ο δρόμος για ένα αποτελεσματικό πλαίσιο συσχέτισης Βελτιώστε τη ρουτίνα του μπάνιου σας είναι να το αξιολογήσετε και να κάνετε αλλαγές με συνέπεια. Εξαλείψτε όλα τα πράγματα που δεν απαιτούνται γενικά ή έχουν λήξει από τα περιουσιακά σας στοιχεία με συνέπεια. Να είστε προσαρμοστικοί και να δοκιμάσετε νέες τεχνικές για το σχέδιο παιχνιδιού καθώς αναπτύσσονται τα αιτήματά σας για αποθήκευση. Μια παραγωγική και υπέροχη τουαλέτα είναι η συνέπεια της επιμελούς αλλαγής της πορείας δράσης του χώρου.

Τελευταία λόγια: Κρατώντας την τουαλέτα σας ενωμένη

Ένα συναρπαστικό και γαλήνιο καθημερινό πρόγραμμα μπορεί να είναι δικό σας με μια Βελτιώστε τη ρουτίνα του μπάνιου σας. Μπορείτε να σχεδιάσετε μια τουαλέτα που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας, ενώ παράλληλα φαίνεται υπέροχη και συντονισμένη ακολουθώντας αυτές τις 17 συμβουλές. Ακολουθώντας αυτές τις οδηγίες, μπορείτε να απλοποιήσετε τη ρουτίνα του μπάνιου σας και να ζήσετε μια πιο οργανωμένη ζωή: καθαρίζοντας, εκμεταλλευόμενοι τον επιπλέον χώρο, κάνοντας την περιοχή να αισθάνεται σαν σπα και δίνοντας οδηγίες στα παιδιά σας να κάνουν το ίδιο.

By outdoor

We love to provide outdoorguide related information like hiking, travel, adventure and other things about this. Actually it is our passion and we love to research about outdoor topic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *