Μια σύντομη εισαγωγή στην τεχνητή νοημοσύνη τροφοδοτεί τα έξυπνα συστήματα σπιτιού Στον αστραπιαία ψηφιακό κόσμο του σήμερα, η έννοια του «έξυπνου σπιτιού» έχει μετατραπεί από ένα μακρινό όνειρο σε πραγματικότητα. Από την ασφάλεια και την ενέργεια του σπιτιού, τα στελέχη μέχρι τη διασκέδαση και την άνεση, τα εξαιρετικά οικιακά κουφώματα μηχανογραφούν και αναβαθμίζουν διάφορους χώρους διαμονής με τη βοήθεια προηγμένων εξελίξεων τελευταίας τεχνολογίας.

Η ανθρωπογενής εγκεφαλική δύναμη (νοημοσύνη που βασίζεται σε υπολογιστή) είναι η κύρια ώθηση πίσω από τα λαμπρά οικιακά πλαίσια, που τους επιτρέπει να κατανοούν, να αλλάζουν και να προβλέπουν τις κλίσεις των πελατών.

Απόκτηση γνώσεων για την λαμπρή οικιακή ανθρωπογενή νοημοσύνη

Το AI τροφοδοτεί τα έξυπνα οικιακά συστήματα

Η ευφυΐα που βασίζεται σε υπολογιστή σε εξαιρετικά οικιακά πλαίσια λειτουργεί μέσω μιας παγίδας συνδεδεμένων αισθητήρων και gadget που συγκεντρώνουν δεδομένα σχετικά με το σπίτι και τον τρόπο με τον οποίο τα άτομα το χρησιμοποιούν. Για να αποκτήσετε εμπειρίες και να καταλήξετε σε έξυπνες επιλογές, τα πλαίσια νοημοσύνης που βασίζονται σε υπολογιστή επιθεωρούν αυτές τις πληροφορίες. Τα έξυπνα οικιακά πλαίσια που οδηγούνται από ανθρωπογενή εγκεφαλική δύναμη μπορούν να βελτιώσουν την έκθεση και την επάρκειά τους χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη και προληπτική εξέταση.

Χρήση νοημοσύνης που βασίζεται σε υπολογιστή για την ενίσχυση της ασφάλειας του σπιτιού

Η ενίσχυση των προσπαθειών ασφάλειας είναι ένα από τα κύρια οφέλη της τεχνητής νοημοσύνης που βασίζεται σε υπολογιστές είναι η τροφοδοσία των έξυπνων οικιακών συστημάτων σε έξυπνα σπίτια. Οι κάτοχοι στεγαστικών δανείων και οι ειδικοί μπορούν να λαμβάνουν συνεχείς προειδοποιήσεις όταν οι κάμερες παρατήρησης που ελέγχονται από τη νοημοσύνη που βασίζεται σε υπολογιστή εντοπίζουν αμφίβολη ενέργεια, καθώς αυτές οι κάμερες μπορούν να αναγνωρίσουν τις αντιληπτές όψεις και τους πιθανούς παρεμβολείς. Επιπλέον, αναλύοντας παραδείγματα συμπεριφοράς, τα ανθρωπογενή πλαίσια πληροφοριών ενδέχεται να ανιχνεύσουν ανωμαλίες, όπως εκπληκτικές εξελίξεις ή προσπάθειες για αποδοχή, κάτι που λειτουργεί στην ασφάλεια του σπιτιού συνολικά.

Βελτίωση του ενεργειακού ελέγχου

Η τεχνητή νοημοσύνη είναι απαραίτητη για τη μεγιστοποίηση της ενεργειακής απόδοσης σε έξυπνα σπίτια. Οι υπολογισμοί που ελέγχονται από υπολογιστική συλλογιστική μπορούν να προωθήσουν τη χρήση του κεντρικού αέρα, του φωτισμού και της ενέργειας λόγω εξωτερικών συνθηκών. Με έξυπνους θερμοστάτες που χρησιμοποιούν τεχνητή νοημοσύνη για να μαθαίνουν τις προτιμήσεις σας για τη θερμοκρασία και να τις προσαρμόζουν ανάλογα με τις ανάγκες, μπορείτε να μειώσετε το μηνιαίο κόστος ενέργειας χωρίς να θυσιάσετε την άνεση.

Δημιουργία εξατομικευμένων ιδιωτικών εμπειριών

Ένα σημαντικό στοιχείο των λαμπρών οικιακών πλαισίων που ελέγχονται από την ανθρωπογενή νοημοσύνη είναι η ικανότητά του να προσαρμόζει τις συναντήσεις των πελατών σε μεμονωμένες κλίσεις. Αυτά τα πλαίσια μπορούν να μάθουν τις ανθρώπινες κλίσεις μέσω σύνθετης εξέτασης πληροφοριών και μπορούν να αλλάξουν ρυθμίσεις ενόψει του τι προσδοκούν.

Για παράδειγμα, τα έξυπνα πλαίσια φωτισμού μπορούν να αλλάξουν τη θερμοκρασία και τη λαμπρότητα της ποικιλίας, βασιζόμενοι στην ώρα της ημέρας ή στις ασκήσεις των ενοικιαστών. Αυτό αυξάνει την άνεση και καθιστά δυνατή τη δημιουργία μιας εξατομικευμένης ατμόσφαιρας.

Κάνοντας την ρομποτοποίηση στο σπίτι πιο απλή

Η υπολογιστική συλλογιστική (ανθρωπογενής νοημοσύνη) κάνει τη μηχανοποίηση του σπιτιού απλούστερη δουλεύοντας με τη σύνδεση και τον συνδυασμό διαφόρων έξυπνων μηχανών και κατασκευών. Με τη βοήθεια φωνητικών συνεργατών όπως το Google Aide ή το Amazon Alexa, οι πελάτες μπορούν αναμφίβολα να επιβλέπουν διάφορα μέρη των σπιτιών τους, όπως φωτισμό, θερμοκρασία, ρυθμίσεις κινηματογράφου και συσκευές. Αυτό το επίπεδο αυτοματισμού όχι μόνο διευκολύνει τη ζωή, αλλά βελτιώνει και την αποτελεσματικότητα του σπιτιού στο σύνολό του.

Νέοι τρόποι αντιμετώπισης της φωνητικής αναγνώρισης

Λόγω των κανονικών υπολογισμών χειρισμού της γλώσσας που καθοδηγούνται από την ανθρωπογενή συνείδηση, η τεχνητή νοημοσύνη φωνητικής επιβεβαίωσης τροφοδοτεί τα έξυπνα συστήματα οικίας Η εταιρεία έχει κάνει τεράστια βήματα τα τελευταία δύο χρόνια. Οι φωνητικές εντολές είναι πλέον ευκολότεροι και πιο φυσικοί τρόποι ελέγχου των έξυπνων οικιακών συσκευών. Η οικιακή μηχανοποίηση αποδεικνύεται ότι είναι πιο διαθέσιμη καθώς οι πελάτες έχουν τον έλεγχο των πλαισίων ήχου, των φώτων τους και ακόμα περισσότερο με απλή ομιλία εντολών.

Προώθηση Καλύτερης Υγείας και Ευεξίας

Τα έξυπνα οικιακά συστήματα που λειτουργούν με τεχνητή νοημοσύνη μπορούν επίσης να συμβάλουν στην καλύτερη υγεία και ευεξία των κατοίκων. Για παράδειγμα, οι λαμπροί αισθητήρες μπορούν να παρακολουθούν τη συνολική κολλώδη υφή και την ποιότητα του αέρα μέσα σε μια κατασκευή και στη συνέχεια, σε εκείνο το σημείο, να ενημερώνουν τον πελάτη για τυχόν προβλήματα και να κάνουν ρυθμίσεις. Η πλήρης ευημερία ενός πελάτη μπορεί να γίνει καλύτερα αντιληπτή και προληπτική ευημερία, τα στελέχη κάνουν απλούστερη με τη βοήθεια φάρων GPS ευεξίας με γνώμονα την ανθρώπινη νοημοσύνη που εξετάζουν βιομετρικές πληροφορίες, όπως σχέδια παλμών και ανάπαυσης.

Βελτίωση της Ποιότητας της Ψυχαγωγίας

Τα έξυπνα συστήματα οικιακής ψυχαγωγίας που τροφοδοτούνται με τεχνητή νοημοσύνη τροφοδοτούν τα έξυπνα οικιακά συστήματα  προσφέρουν εξατομικευμένες προτάσεις και καθηλωτικές εμπειρίες. Από λίστες αναπαραγωγής μουσικής έως λειτουργίες που βασίζονται στον ιστό, οι υπολογισμοί τεχνητής νοημοσύνης επικεντρώνονται στο να δει παραδείγματα, κλίσεις και παρατηρήσεις από τον πελάτη για να προτείνει προσαρμοσμένο περιεχόμενο. Επιπλέον, τα συστήματα οικιακού κινηματογράφου που λειτουργούν με AI μπορούν να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις βίντεο και ήχου με βάση το περιεχόμενο που αναπαράγεται, φέρνοντας την εμπειρία κινηματογράφου στο σαλόνι σας.

Ενδυναμώνοντας τον έλεγχο και τον έλεγχο με καλούς τρόπους

Η ικανότητα απομακρυσμένου ελέγχου και προβολής gadgets και πλαισίων ασφαλείας είναι ένα ακόμη πλεονέκτημα της τεχνητής νοημοσύνης σε εξαιρετικά οικιακά πλαίσια. Οι πελάτες μπορούν να ελέγχουν σταδιακά τα σπίτια τους, να κάνουν αλλαγές σύμφωνα με τις ρυθμίσεις και να βοηθούν στις προφυλάξεις μέσω σημείων σύνδεσης ιστού ή φορητών εφαρμογών. Αυτό τους δίνει μια εσωτερική αίσθηση αρμονίας και τους επιτρέπει να είναι προνοητικοί σε κάθε περίπτωση, όταν δεν είναι εκεί.

Επίλυση προβλημάτων απορρήτου και ασφάλειας

Παρά το γεγονός ότι η τεχνητή νοημοσύνη τροφοδοτεί τα έξυπνα οικιακά συστήματα μπορούν να ωφελήσουν σε μεγάλο βαθμό τα έξυπνα οικιακά συστήματα, η χρήση του εγείρει θεμιτές ανησυχίες για την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια. Οι σταθερές συμβάσεις κρυπτογράφησης, οι τεχνικές ασφαλούς επιβεβαίωσης και οι ελεγχόμενες από τον πελάτη ρυθμίσεις ασφαλείας αποτελούν μέρος των τρόπων με τους οποίους οι κατασκευαστές διαχειρίζονται αυτά τα ζητήματα. Επιπλέον, οι κατευθυντήριες γραμμές της βιομηχανίας και οι διοικητικές δομές αλλάζουν συνεχώς για να διασφαλιστεί η ηθική και αξιόπιστη χρήση της προσομοιωμένης νοημοσύνης σε έξυπνες οικιακές ρυθμίσεις.

Το ακόλουθο τεράστιο πράγμα στο Savvy Home τεχνητή τεχνητή νοημοσύνη είναι η τροφοδοσία των έξυπνων οικιακών συστημάτων 

Περαιτέρω ανεπτυγμένη μηχανοποίηση, προσαρμογή και σύνδεση θα είναι προσβάσιμες σε έξυπνα οικιακά πλαίσια στο μέλλον καθώς η καινοτομία νοημοσύνης που βασίζεται σε υπολογιστές αυξάνεται περαιτέρω. Η μοίρα των έξυπνων σπιτιών είναι αναζωογονητική και γεμάτη με πιθανά αποτελέσματα, με ταπεινούς βοηθούς ελεγχόμενης από τεχνητή νοημοσύνη που περιμένουν τις απαιτήσεις των πελατών και έξυπνα οικιακά βιολογικά συστήματα που προσαρμόζονται άψογα στους εξελισσόμενους τρόπους ζωής.

Συμπερασματικά

 Η τεχνητή νοημοσύνη τροφοδοτεί τα έξυπνα οικιακά συστήματα  Η προσομοίωση της νοημοσύνης αλλάζει το παιχνίδι όσον αφορά τα έξυπνα οικιακά πλαίσια, τα οποία προσαρμόζουν πλήρως τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα σπίτια μας. Υπάρχουν πολλές αναμενόμενες χρήσεις για την ανθρωπογενή εγκεφαλική δύναμη (προσομοίωση νοημοσύνης) σε λαμπρά σπίτια, από την υποστήριξη της ευημερίας και της παραγωγικότητας έως τις συναντήσεις πιο προσαρμοσμένες σε κάθε άτομο και, παραδόξως, τη βελτίωση των αποτελεσμάτων ευημερίας.

Τα λαμπρά οικιακά πλαίσια που τροφοδοτούνται από υπολογιστική λογική θα αποδειχθούν ολοένα και πιο σημαντικά στην παρούσα κοινωνία, καθώς προσφέρουν στους κατόχους ακινήτων απαράμιλλη απλότητα, παρηγοριά και ασφάλεια καθώς η καινοτομία αυξάνεται περαιτέρω.

By outdoor

We love to provide outdoorguide related information like hiking, travel, adventure and other things about this. Actually it is our passion and we love to research about outdoor topic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *