Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε ένα αυστηρό οικονομικό σχέδιο, η ανακατασκευήτης Ανακαίνισης της Κουζίνας σας θα μπορούσε να είναι τόσο συναρπαστική όσο και ανησυχητική πιθανότητα. Είναι εφικτό να έχετε μια υπέροχη και λογική κουζίνα χωρίς να βγείτε στο κόκκινο σε περίπτωση που σκεφτείτε τις ρυθμίσεις σας και επιδιώξετε μερικές σοφές επιλογές. Για να σας βοηθήσει να ανακαινίσετε την κουζίνα σας χωρίς να ξοδέψετε και το τελευταίο δολάριο, αυτό το βιβλίο είναι γεμάτο με πολύτιμη καθοδήγηση και ξεσηκωτικά μοντέλα.

1. Κάντε μια διευθέτηση και βάλτε στόχους

Ανακαίνιση της κουζίνας σας

Ένα αξιοπρεπές σύστημα είναι η πιο σημαντική φάση για την ολοκλήρωση μιας ανακαίνισης κουζίνας με ένα αυστηρό σχέδιο δαπανών. Αρχικά, συνθέστε μια σύνοψη όλων αυτών που χρειάζεστε για να αλλάξετε και στη συνέχεια ταξινομήστε τα ταξινομημένα κατά σημασία. Εστιάστε στις απαιτήσεις σας και κάντε αλλαγές ανάλογα με την κατάσταση, όπως υποδεικνύεται από το σχέδιο δαπανών σας. Για να διατηρείτε τα πάντα υπό έλεγχο και σταθεροποίηση κατά τη διάρκεια του κύκλου αναδιαμόρφωσης, η τακτοποίηση είναι θεμελιώδης.

2. Να είστε προσγειωμένοι με τα περιουσιακά σας στοιχεία

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα λογικό οικονομικό σχέδιο πριν ξεκινήσετε την ανακαίνιση. Υπολογίστε ποιο είναι το μέσο κόστος κατασκευής προμηθειών και εργασιών στην περιοχή σας. Αφαιρέστε ένα συγκεκριμένο μέτρο μετρητών για ολόκληρο τον επανασχεδιασμό, συμπεριλαμβανομένου του ντουλαπιού και του φωτισμού. Για να προσπαθήσετε να μην το παρακάνετε και να εγκατασταθείτε σε φθηνές επιλογές, βεβαιωθείτε ότι έχετε καταρτίσει ένα σχέδιο δαπανών.

3. Κάντε το χωρίς τη βοήθεια κανενός άλλου σε όποιο σημείο μπορείτε.

Για να ανακαινίσετε την κουζίνα σας με ένα αυστηρό σχέδιο δαπανών, το να κάνετε μόνοι σας ένα μέρος της εργασίας είναι μια απίστευτη συμβουλή εξοικονόμησης μετρητών. Με την ευκαιρία ότι έχετε θεμελιώδεις ικανότητες Do-It-Yourself, μπορείτε να βάψετε τοίχους, να βάλετε συνταξιούχους και να συλλέξετε έπιπλα επιπέδου. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται μια καλή συμφωνία για τη δουλειά καθώς και σας βοηθά να έχετε μια θετική προοπτική για τον εαυτό σας.

4. Βάλτε τη δεύτερη ζωή σε παλιά πράγματα

Ανακαίνιση της κουζίνας σας

Είναι εφικτό να μειωθεί σίγουρα το κόστος επαναχρησιμοποιώντας και επαναχρησιμοποιώντας ήδη υπάρχοντα υλικά. Η επανατοποθέτηση ή η αναδόμηση των σημερινών ντουλαπιών σας θα μπορούσε να σας αφήσει στην άκρη τα μετρητά σε αντίθεση με την αγορά νέων. Γίνετε εφευρετικοί με ό,τι έχετε κοντά σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να μετατρέψετε παλιοσίδερα σε ανοιχτές αποσύρσεις ή να χρησιμοποιήσετε απαρχαιωμένες εγκαταστάσεις φωτισμού για να δώσετε στην κουζίνα σας μια ξεχωριστή εμφάνιση.

5. Κάντε ενημερωμένες αγορές υλικού

Η έξυπνη αγορά προμηθειών είναι θεμελιώδους σημασίας ενώ κάνετε έναν επανασχεδιασμό της κουζίνας με ένα προσεκτικό σχέδιο δαπανών. Ελέγξτε τα καταστήματα οικιακών βελτιώσεων της γειτονιάς για οποιαδήποτε επιχείρηση, περιορισμούς ή είδη ελευθερίας. Τα καταστήματα μεταχειρισμένων και τα εμπορικά κέντρα Ιστού είναι εξαιρετικά σημεία για να τα δεις ως εμπορεύματα που ανήκαν στο παρελθόν ή χρησιμοποιήθηκαν. Μπορείτε να αποκτήσετε κορυφαία υλικά χωρίς καύση μέχρι το τελευταίο λεπτό.

6. Εστίαση σε ζητήματα υψηλού αποτελέσματος

Εστιάστε σε περιοχές υψηλής επιρροής που θα αλλάξουν εντελώς την ενέργεια της κουζίνας σας, εάν θέλετε να επωφεληθείτε από το σχέδιο δαπανών σας. Χωρίς να ξοδέψετε και το τελευταίο δολάριο, μπορεί να κάνετε μια συναισθηματική βελτίωση ανανεώνοντας ουσιαστικά το backsplash, αλλάζοντας τη βρύση ή προσθέτοντας νέες εγκαταστάσεις φωτισμού. Προκαλέστε βελτιώσεις που θα έχουν το μέγιστο αποτέλεσμα με το λιγότερο δυνατό κόστος πρώτα.

7. Κάντε πιο αποτελεσματικές τις ρυθμίσεις χωρητικότητας

Για να είναι μια κουζίνα κοινή λογική, οι ρυθμίσεις χωρητικότητας θα πρέπει να είναι αποτελεσματικές. Εάν επιθυμείτε να εκμεταλλευτείτε πλήρως τον περιορισμένο χώρο δαπέδου, εξετάστε το ενδεχόμενο να εισαγάγετε σχάρες που τραβούν προς τα έξω, ληθαργικά Susan ή χωρητικότητα που τρέχει προς τα πάνω. Αυτές οι λογικές αλλαγές μπορούν να αναπτύξουν περαιτέρω τη συσχέτιση και τη χρησιμότητα, ενώ αναδιαμορφώνουν την κουζίνα σας με ένα προσεκτικό σχέδιο δαπανών.

8: Επιλέξτε Σχέδιο δαπανών Agreeable Ledges

Η εναλλαγή γύρω από τις προεξοχές στην κουζίνα σας θα μπορούσε να αποδειχθεί σημαντική χρηματική ευθύνη. Επιλέξτε λογικά υλικά όπως πλακάκια, μπλοκ κρεοπωλείου ή επικάλυψη. Μπορεί να αποκτήσετε την πλούσια όψη του βράχου ή του χαλαζία χωρίς να καείτε μέχρι το τελευταίο λεπτό χρησιμοποιώντας μία από αυτές τις άλλες επιλογές.

9. Αναβάθμιση Εγκαταστάσεων και Εξοπλισμού

Μια οικονομική τεχνική για να ανανεώσετε την κουζίνα σας είναι να αντικαταστήσετε τον παλιό εξοπλισμό και συσκευές. Μπορείτε να ενημερώσετε το δωμάτιό σας μια στιγμή, τοποθετώντας νέα εξαρτήματα, λαβές και λαβές. Υποθέτοντας ότι ακολουθείτε ένα αυστηρό σχέδιο δαπανών, αλλά χρειάζεστε μια δημοφιλή ανανέωση της κουζίνας, αναζητήστε λογικά αξιολογημένα πράγματα που ταιριάζουν με την τρέχουσα στιλιστική σας διάταξη.

10. Σκεφτείτε το Open Racking

Το ανοιχτό ράφι είναι μια εξαιρετική συμβουλή εξοικονόμησης μετρητών χωρίς ύφος απώλειας. Η αφαίρεση μετρητών και η δημιουργία περισσότερου χώρου είναι βασικά τόσο απλή όσο η εξάλειψη των επάνω ντουλαπιών και η τοποθέτηση σε ανοιχτό ράφια. Το να βάζετε όμορφα πράγματα και πιάτα σε ανοιχτά ράφια είναι μια εξαιρετική μέθοδος για να κάνετε την κουζίνα σας να νιώθει περισσότερο σαν σπίτι.

11. Δώστε του μια άλλη ματιά με το Paint

Κατά την αναδιάταξη της κουζίνας σας, ένα άλλο στρώμα χρώματος μπορεί να προβληματιστεί. Για να ανοίξετε το δωμάτιο και να δώσετε την εντύπωση περισσότερου χώρου, προτιμήστε ελαφριές, αμερόληπτες ποικιλίες. Μπορείτε να δώσετε στην κουζίνα σας μια άλλη όψη χωρίς να καείτε και το τελευταίο σεντ βάφοντάς τη στο τέλος της εβδομάδας. Η βαφή είναι η πιο πρακτική μέθοδος για να έχετε ένα σημαντικό αποτέλεσμα ενώ ανανεώνετε την κουζίνα σας με περιορισμένο σχέδιο δαπανών.

12. Προσπαθήστε να μην αλλάξετε το σχέδιο

Η αλλαγή του σχεδιασμού της κουζίνας είναι μια δαπανηρή προσπάθεια. Μπορείτε να διαθέσετε μετρητά διατηρώντας τη συνεχή σχεδίαση και κάνοντας απλώς μικρές αποκαταστατικές αλλαγές. Μπορεί να αποκτήσετε ένα εντελώς διαφορετικό σχέδιο χωρίς να ξοδέψετε και το τελευταίο δολάριο εστιάζοντας σε εξελισσόμενες επιφάνειες, εγκαταστάσεις και ολοκληρώσεις σε αντίθεση με τη βελτίωση των επίπλων και των εξαρτημάτων.

Υπάρχει επιτακτικός λόγος που πρέπει να χάσετε τη δομή ή την ικανότητα κατά την ανακατασκευή της κουζίνας σας με περιορισμένο σχέδιο δαπανών. Η κουζίνα σας μπορεί να είναι μια εντύπωση του χαρακτήρα σας και λειτουργικός χώρος για κάθε σας ανάγκη με λίγη προσεκτική προετοιμασία και ευρηματικές σκέψεις. Επωφεληθείτε από τα μετρητά σας κάνοντας τη βέλτιστη κουζίνα σας πραγματικότητα, τηρώντας αυτούς τους κανόνες.

By outdoor

We love to provide outdoorguide related information like hiking, travel, adventure and other things about this. Actually it is our passion and we love to research about outdoor topic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *