Πώς να καθαρίσετε και να οργανώσετε το γκαράζ σας Το γκαράζ σας

Ο απόλυτος οδηγός Είναι η οργάνωση του γκαράζ σας ένα βδέλυγμα γεμάτο από εδώ και καιρό χαμένα υπάρχοντα και ένα μέρος όπου το αξιόπιστο όχημά σας αποφεύγει; Μη φοβάσαι! Μπορείτε να κάνετε το χώρο στάθμευσης σας πιο πολύτιμο και ελκυστικό για πιθανούς αγοραστές με ασήμαντη δουλειά και έξυπνη σχέση. Παρακολουθήστε καθώς σας λέμε τον καλύτερο τρόπο για να καθαρίσετε, να συντονίσετε και να καθαρίσετε το χώρο στάθμευσης σας άψογα. Έχουμε ό,τι θέλετε, συμπεριλαμβανομένων ευφάνταστων hacks χωρητικότητας και ρυθμίσεις ραφιών.

1. Αξιολογήστε την περιοχή σας

Οργάνωση του γκαράζ σας

Πριν ξεκινήσετε την οργάνωση του γκαράζ σας, πάρτε μια αίσθηση για τη διάταξή του. Μάθετε τι είδους πράγματα μπορούν να εμποδίσουν τις οργανωτικές σας προσπάθειες, πόσο αποθηκευτικό χώρο έχετε και πού βρίσκονται τα πάντα. Αυτό το πρώτο στάδιο θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε μια τεχνική που θα τροποποιηθεί στις ιδιαίτερες προϋποθέσεις και περιορισμούς σας.

2. Σκουπίστε το σαν ειδικός

Ο καθαρισμός είναι η πιο ζωτικής σημασίας φάση για τη διευθέτηση του χώρου στάθμευσης σας. Πρώτα και κύρια: κάντε μια σύνοψη όλων των στοιχείων στο χώρο στάθμευσης σας και βάλτε τα πάντα σε έναν από τους τέσσερις σωρούς: κρατήστε, δώστε, πουλήστε ή διαθέστε. Κάντε παρορμητικές επιλογές. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην χρειαστείτε τίποτα που δεν έχετε χρησιμοποιήσει εδώ και ένα χρόνο. Για να λάβετε υπόψη πρόσθετα σημαντικά υπάρχοντα και να εργαστείτε με τη διαδικασία διευθέτησης, πετάξτε οτιδήποτε δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε.

3: Η εγκατάσταση ραφιών υψηλής ποιότητας είναι απαραίτητη

εάν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον αποθηκευτικό χώρο στο Οργάνωση του γκαράζ σας. Οι μονάδες ραφιών πρέπει να είναι σταθερές και αξιόπιστες, ώστε να μπορούν να συγκρατούν βαριά αντικείμενα όπως κουτιά, εξοπλισμό φύτευσης και συσκευές. Τα ράφια που είναι προσαρμόσιμα και αρκετά φαρδιά για να χωρούν αντικείμενα μεταβαλλόμενων μεγεθών είναι ένα όφελος.

4. Χρησιμοποιήστε τον κάθετο χώρο του γκαράζ

Ο κάθετος χώρος του γκαράζ είναι ένας αναξιοποίητος αποθηκευτικός θησαυρός. προσπαθήστε να μην το αγνοήσετε. Κρεμάστε βαριά αντικείμενα όπως σκάλες, αθλητικό εξοπλισμό, ποδήλατα και μανταλάκια, γάντζους και σχάρες από τον τοίχο χρησιμοποιώντας μανταλάκια, σχάρες και γάντζους. Θα υπάρχει περισσότερος χώρος στο πάτωμα και τα περιουσιακά σας στοιχεία θα είναι όλα τέλεια και εύκολα προσβάσιμα, στην περίπτωση που το κάνετε αυτό.

5. Παρακολουθήστε συμβουλές εξοικονόμησης μετρητών για Capacity

Οι σχάρες χωρητικότητας του carport ή οι αποσύρσεις που τοποθετούνται στην οροφή είναι μια απίστευτη μέθοδος για να επωφεληθείτε από το επιπλέον δωμάτιο εκεί πάνω. Οι ρυθμίσεις χωρητικότητας όπως αυτή είναι εξαιρετικές για περιστασιακά εμπορεύματα όπως σχέδια περιστάσεων, τοποθέτηση εξοπλισμού κατασκήνωσης και τεράστιες θήκες. Βεβαιωθείτε ότι τα ράφια είναι καλά στερεωμένα στις δοκούς οροφής για να αποφύγετε τυχόν ατυχήματα.

6: Διάταξη ζωνών

Δημιουργήστε τμήματα στο χώρο στάθμευσης για διάφορους τύπους αντικειμένων που θέλετε να κρατήσετε. Για να διατηρήσετε τα πάντα υπό έλεγχο και να εργαστείτε με την ανάκτηση, αφήστε μακριά συγκεκριμένους χώρους για διαφορετικά είδη εργαλείων, συμπεριλαμβανομένων συσκευών, προμηθειών εξωτερικού χώρου, υλικών καλλιέργειας και οικιακών εμπορευμάτων. Βεβαιωθείτε ότι όλα στο σπίτι έχουν ένα σπίτι σημειώνοντας ξεκάθαρα κάθε ζώνη.

7. Αγοράστε δοχεία αποθήκευσης που είναι διαφανή

Για μικρά αντικείμενα υλικού όπως βίδες, μπουλόνια και καρφιά, ένα διαφανές πλαστικό δοχείο με καπάκι είναι ιδανικό. Αντί να κάθεστε άπραγοι και να σκάβετε μέσα από κουτιά, μπορείτε να δείτε ακριβώς το πράγμα μέσα σε καθαρά διαμερίσματα. Για να διευκολύνετε τον εντοπισμό κάθε δοχείου, φροντίστε να το βάλετε ετικέτα.

8. Κάντε χρήση των ακατειλημμένων χώρων

Χρησιμοποιήστε κάθε κατακόρυφο χώρο στην οργάνωση του γκαράζ σας, συμπεριλαμβανομένου του χώρου ανάμεσα στα ράφια και πάνω από τα παράθυρα και τις πόρτες. Τοποθετήστε ντουλάπια ή ράφια για να τοποθετήσετε κουτιά μπογιάς, υγρά αυτοκινήτου, προμήθειες καθαρισμού και στενά ράφια για χρήση σε αυτούς τους χώρους.

9. Ρυθμίστε τον χώρο εργασίας σας

Διαχωρίστε ένα συγκεκριμένο τμήμα του χώρου στάθμευσης σας για τα παράπλευρα ενδιαφέροντά σας ή τα στούντιο σας, αρκεί να το χρησιμοποιήσετε με αυτόν τον τρόπο. Βάλτε σε ένα γερό τραπέζι ή πάγκο εργασίας, ώστε να μπορείτε να διορθώσετε πράγματα, να κάνετε μάρκες ή να κάνετε τις δικές σας υποχρεώσεις. Βεβαιωθείτε ότι τα βασικά όργανα και οι προμήθειες είναι όλα αποτελεσματικά ανοιχτά.

10. Δημιουργήστε ένα σχέδιο συντήρησης

Αφού οργανώσετε το γκαράζ σας, μην το αποδιοργανώσετε ξανά. Καθορίστε ένα χρονοδιάγραμμα συντήρησης για να εγγυηθείτε ότι όλα είναι τέλεια και συντονισμένα. Για να μείνετε μακριά από την ανάπτυξη ακαταστασίας, προγραμματίστε το χρόνο με συνέπεια για να τακτοποιήσετε, να εξαλείψετε άσκοπα πράγματα και να τροποποιήσετε ανάλογα με τις ανάγκες.

11. Η ασφάλεια πρέπει πάντα να προέχει

Όταν καθαρίζετε το γκαράζ σας, η ασφάλεια πρέπει πάντα να προέχει. Κρατήστε τις συσκευές τροφοδοσίας, τα σπρέι εντόμων, τις συνθετικές ουσίες και άλλα πιθανώς επικίνδυνα πράγματα εκτός του πεδίου εφαρμογής των νέων και των κατοικίδιων ζώων. Για να αποτρέψετε την πτώση βαριών αντικειμένων, βεβαιωθείτε ότι είναι αποθηκευμένα με ασφάλεια και ότι υπάρχει επαρκής φωτισμός για να φωτίσει την περιοχή.

12. Αναλογιστείτε τον Έλεγχο Περιβάλλοντος

Εξετάστε το ενδεχόμενο να εισαγάγετε πλαίσια ελέγχου περιβάλλοντος για την υπεράσπιση gadget, έργα τέχνης, αναφορές και άλλα ευαίσθητα πράγματα στο χώρο στάθμευσης σας, υποθέτοντας ότι είναι ανίσχυρο σε υψηλή υγρασία ή θερμοκρασία. Τοποθετήστε μόνωση, στεγανοποίηση και έναν αφυγραντήρα για να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία και την υγρασία και να προστατέψετε τα αποθηκευμένα προϊόντα από ζημιά.

13. Τοποθετήστε πόρους σε μια είσοδο Superior Carport

Βεβαιωθείτε ότι η είσοδος του αυτοκινήτου σας μπορεί να αντιμετωπίσει το σωρό που συνοδεύει την είσοδο στον αποδοτικό χώρο σας. Για να αναβαθμίσετε την ενεργειακή επάρκεια και να αποτρέψετε την είσοδο ανεπιθύμητων επισκεπτών, όπως σφάλματα και υπολείμματα, σκεφτείτε να δημιουργήσετε μια κλιματική ή προστατευμένη είσοδο. Η εξωτερική γοητεία του σπιτιού σας θα αυξηθεί επίσης με μια είσοδο στο χώρο στάθμευσης που είναι πολύ συμβατή.

14. Χρησιμοποιήστε το δημιουργικό μυαλό σας για να εντοπίσετε τις ρυθμίσεις χωρητικότητας

Η ανίχνευση ευφάνταστων τρόπων για να βάζετε πράγματα στο χώρο στάθμευσης σας περιμένει να σκεφτείτε πέρα ​​από το κοντέινερ. Για να δημιουργήσετε λύσεις αποθήκευσης που καλύπτουν τις ανάγκες σας και τους οικονομικούς σας περιορισμούς, σκεφτείτε εφευρετικούς τρόπους για να επανατοποθετήσετε κοινά οικιακά υλικά όπως παλέτες, κιβώτια και παλιές βιβλιοθήκες. Οι βελτιώσεις DIY μπορούν να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον αποθηκευτικό χώρο Οργανώνοντας το γκαράζ σας και να του δώσετε μια μοναδική εμφάνιση.

15. Λάβετε μέρος ως Οικογένεια

Συμμετάσχετε τα παιδιά γιατί η οργάνωση ενός γκαράζ απαιτεί ένα χωριό. Υπό το πρίσμα των κλίσεων και των ικανοτήτων τους, χωρίστε τα οικογενειακά καθήκοντα. Η συνεργασία όχι μόνο διευκολύνει τη διαχείριση της τρέχουσας εργασίας, αλλά ενθαρρύνει επίσης την αίσθηση υπερηφάνειας και ιδιοκτησίας στην καλά οργανωμένη περιοχή.

16. Θυμηθείτε τη σημασία της γοητείας του ελέγχου

Φροντίστε να εστιάσετε στην αξίωση επιταγής του οχήματος κατά την τακτοποίησή της, παρά το γεγονός ότι ο κύριος στόχος σας πρέπει να είναι η δημιουργία ενός χρήσιμου σημείου για χωρητικότητα και ασκήσεις. Διατηρήστε το εξωτερικό του γκαράζ σας πεντακάθαρο και σε καλή κατάσταση. Για να το κάνετε να ξεχωρίζει και να ταιριάζει με το υπόλοιπο σπίτι σας, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να προσθέσετε κάποιες διακοσμητικές ή διακοσμητικές πινελιές.

17. Εκτιμήστε τα επιτεύγματά σας

Ευχαριστήστε για το επίτευγμά σας κάθε φορά που έχετε ρυθμίσει το χώρο στάθμευσης σας. Πάρτε μέρος στο πρόσφατα συντονισμένο δωμάτιό σας με μια απολαυστική λιχουδιά ή μια ευχάριστη εκτροπή. Θυμηθείτε ότι αξίζει μια αποζημίωση για όλη τη δύσκολη δουλειά που κάνετε για να διατηρήσετε συντονισμένο το χώρο στάθμευσης σας.

Επιτέλους, σε περίπτωση που κάνετε τα θεμιτά βήματα, μπορείτε να εκτρέψετε το αυτοκινητόδρομό σας από μια ταραχώδη χώρα σε ένα άψογο ασφαλές καταφύγιο. Εάν ακολουθήσετε τα βήματα σε αυτό το άρθρο και προσθέσετε μερικές έξυπνες επιλογές αποθήκευσης, μπορείτε να επαναφέρετε την οργάνωση του γκαράζ σας και να το κάνετε ένα μέρος που αγαπάτε. Σηκώστε τα μανίκια σας και συγκεντρώστε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να προετοιμαστείτε να οργανώσετε το γκαράζ σας όπως ποτέ άλλοτε!

By outdoor

We love to provide outdoorguide related information like hiking, travel, adventure and other things about this. Actually it is our passion and we love to research about outdoor topic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *