Η ρύθμιση του δαπέδου του μπάνιου σας με πλακάκια   είναι μια βασική μέθοδος για την αλλαγή μιας κανονικής τουαλέτας σε ένα έξυπνο και χρηστικό σπα. Είτε πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν ειδικό είτε είστε θιασώτης του DIY, η κατανόηση της διαδικασίας είναι σημαντική. Αυτός ο εμπεριστατωμένος βοηθός θα σας βοηθήσει να βάλετε πλακάκια στο πάτωμα της τουαλέτας, από τις βασικές εργασίες μέχρι τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Η πιο αποτελεσματική μέθοδος για να στρώσετε πλακάκια στο δάπεδο της τουαλέτας

Τοποθετήστε πλακάκια στο πάτωμα του μπάνιου σας

Πριν ξεκινήσετε να στρώνετε πλακάκια στο πάτωμα της τουαλέτας σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε μια αξιοπρεπή λαβή των βασικών στοιχείων. Θα πρέπει να αισθάνεστε άνετα γύρω από τα πλακάκια, τις συσκευές που θα χρειαστείτε και τα βασικά στοιχεία της τοποθέτησης πλακιδίων για να το πετύχετε. Ενώ ψάχνετε για ένα ισχυρό υλικό, σκεφτείτε τη φωτιά, την πορσελάνη ή τη γνήσια πέτρα. Το καθένα έχει τη δική του ιδιαίτερη εμφάνιση και επιφάνεια.

Επιλέγοντας το σωστό δάπεδο του μπάνιου σας με πληροφορίες

Στην περίπτωση που θέλετε να βάλετε κατάλληλα πλακάκια στο πάτωμά σας στην τουαλέτα, είναι ζωτικής σημασίας να επιλέξετε τα σωστά πλακάκια. Λάβετε υπόψη παράγοντες όπως η δυσκολία της επιφάνειας, η απόφραξη του νερού και η απλότητα του καθαρισμού. Η πολυτελής εμφάνιση των κανονικών πέτρινων πλακιδίων και η χαμηλή συντήρηση των πλακιδίων πορσελάνης επιδιώκουν τις γνωστές αποφάσεις τους. Επιλέξτε πλακάκια που λειτουργούν θετικά για το στυλ και τη χρησιμότητα της τουαλέτας σας.

Οδηγίες για να κάνετε ακριβείς εκτιμήσεις του δαπέδου της τουαλέτας σας

Για να πλακώσετε το δάπεδο της τουαλέτας σας χωρίς να αγοράσετε επιπλέον ή πολύ μικρά πλακάκια, θέλετε πραγματικά ακριβείς εκτιμήσεις. Απλώς αντιγράψτε το μήκος και το πλάτος του δαπέδου της τουαλέτας σας κατά δύο για να αποκτήσετε την περιοχή. Λάβετε υπόψη τυχόν εγκαταστάσεις ή περίεργα σημεία όταν σχεδιάζετε τη μορφή πλακιδίων.

Καθαρισμός και τοποθέτηση δαπέδου τουαλέτας για τοποθέτηση πλακιδίων

Η εξαντλητική προετοιμασία και ο σχεδιασμός είναι θεμελιώδεις για μια γόνιμη δραστηριότητα πλακιδίων. Βεβαιωθείτε ότι το παλιό πάτωμα έχει απαλλαγεί πλήρως από τη σήψη, την παλιά πάστα και κάποια άλλα σκουπίδια. Ένα λοξό δάπεδο τουαλέτας μπορεί να θεραπευθεί αβίαστα με τη χρήση ενός αντικειμένου που ονειρεύεται μόνος του. Υποθέτοντας ότι ακολουθείτε αυτά τα μέσα, η τοποθέτηση πλακιδίων στο δάπεδο της τουαλέτας σας θα φαίνεται να είναι ικανή και ευχάριστη.

Συγκέντρωση βασικών συσκευών: Το υποκείμενο στάδιο

Τοποθετήστε πλακάκια στο πάτωμα του μπάνιου σας

Πριν ξεκινήσετε να στρώνετε πλακάκια στο πάτωμα της τουαλέτας σας, συναρμολογήστε όλα τα υλικά που χρειάζεστε. Θυμόμαστε για τη δέσμη είναι ένας διαμορφωτής πλακιδίων, ένα ραβδί, αποστάτες, μια σέσουλα με εσοχή, πλακάκια και ενέματα. Σε περίπτωση που έχετε κοντά σας όλα αυτά που θέλετε, ο κύκλος θα σβήσει αβίαστα και με αμελητέες γκάφες.

Δημιουργία παραδείγματος μορφής πλακιδίων

Η απόφαση για τη μορφή είναι ένα κρίσιμο στάδιο για την τοποθέτηση πλακιδίων στο πάτωμα της τουαλέτας. Συνιστάται να στεγνώνετε τα πλακάκια για να αποφασίσετε το καλύτερο σχέδιο προτού τα εισάγετε για να αποτρέψετε τις μη ελκυστικές τομές κατά μήκος των άκρων. Σχεδιάστε μια γραμμή κιμωλίας προς τα έξω από τη μέση του δωματίου για να σας βοηθήσει να διατηρήσετε την έκταση.

Τρόποι για να χρησιμοποιήσετε κατάλληλα την κόλλα πλακιδίων

Η εισαγωγή πλακιδίων με κατάλληλη χρήση κόλλας είναι το κλειδί για μια αξιόπιστη εργασία. Απλώστε την κόλλα ομοιόμορφα με μια χαραγμένη σέσουλα, ξεκινώντας από τη μέση του δωματίου. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε αποστάτες για να συμβαδίζετε με τον ομοιόμορφο διαχωρισμό της γραμμής ενέματος καθώς βάζετε σταθερά κάθε πλακίδιο μέσα στην πάστα. Υποθέτοντας ότι ακολουθείτε αυτά τα μέσα, μπορείτε να έχετε εμπιστοσύνη ότι το δάπεδο με πλακάκια της τουαλέτας σας θα είναι επίπεδο και ασφαλές.

Τεμαχισμός πλακιδίων σε στοιχεία

Κατά την τοποθέτηση πλακιδίων στο πάτωμα του μπάνιου, ίσως χρειαστεί να κόψετε πλακάκια για να χωρέσουν στις γωνίες ή στις εγκαταστάσεις. Ένα διαμορφωτή πλακιδίων ή υγρό πριόνι μπορεί να κάνει πεντακάθαρες, ακριβείς κοπές. Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην θρυμματίσετε ή σπάσετε τα πλακίδια παίρνοντας όσο χρόνο χρειάζεται και αναθέτοντας προσεκτικά την ανάληψη. Λόγω της ακριβούς κοπής, το ρούχο σας θα φαίνεται τέλειο και θα ταιριάζει τέλεια.

Πλακάκια που συμπλέκονται

Όταν τα πλακάκια έχουν στηθεί και το τσιμέντο έχει στεγνώσει, μπορεί να ολοκληρωθεί η αρμολόγηση. Η αρμολόγηση σφραγίζει τη σχισμή μεταξύ των πλακιδίων και επιπλέον ολοκληρώνει την επιφάνεια κάνοντας την να φαίνεται πιο λεία. Θα πρέπει να επιλέξετε ποικιλία ενέματος που συμπληρώνει τα πλακάκια. Απλώστε το αρμόστοκο ομοιόμορφα στην επιφάνεια και χρησιμοποιήστε ένα ελαστικό πλωτήρα για να τον οδηγήσετε στα σπασίματα μεταξύ των πλακιδίων. Χρησιμοποιήστε ένα υγρό μαντηλάκι για να εξαλείψετε τυχόν υπερβολικό ρευστό από τα πλακάκια του δαπέδου της τουαλέτας σας, είναι εντελώς ομαλό για να το εγγυηθείτε.

Παρουσιάζοντας το Grout Sealer

Η τοποθέτηση πλακιδίων στο πάτωμα του μπάνιου σας , η στερέωση του ενέματος είναι ένα σημαντικό βήμα, ωστόσο συχνά παραμελημένο. Προστατεύοντας το ενέματα από διαρροές και χώμα, το στεγανωτικό ενέματα μπορεί να κάνει το δάπεδό σας με πλακάκια να διαρκέσει περισσότερο. Τηρώντας τις οδηγίες στο διαμέρισμα, κρατήστε το μέχρι να στεγνώσει τελείως το στεγανωτικό πριν χρησιμοποιήσετε το αποχωρητήριο για άλλη μια φορά.

Συμβουλές για τη συντήρηση και τον καθαρισμό

Για να διατηρεί το δάπεδο με πλακάκια το μπάνιο σας για να διατηρεί την άψογη εμφάνισή του πολύ καιρό μετά την εγκατάσταση, είναι βασικό να το καθαρίζετε και να συμβαδίζετε με αυτό με ακρίβεια. Το συνηθισμένο τακτοποίηση και σκούπισμα θα κρατήσει το πάτωμα ψηλό. Η συμβατότητα με καθαρά πλακάκια και αρμόστοκο είναι απλή με ένα απαλό καθαριστικό που προορίζεται για τον τύπο πλακιδίων σας.

Κάνοντας τα κανονικά ζητήματα να εξαφανιστούν

Ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικοί θα είστε, στην πραγματικότητα μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά την τοποθέτηση πλακιδίων στο δάπεδο του μπάνιου σας στο πάτωμα της τουαλέτας σας. Τα πιο ευρέως αναγνωρισμένα προβλήματα με τα πλακάκια είναι οι λοξές επιφάνειες, τα πλακάκια που έχουν υποστεί βλάβη και ο λεκιασμένος αρμόστοκος. Με στόχο το δάπεδό σας με πλακάκια να συμβαδίζει με την άψογη εμφάνισή του, αντιμετωπίστε αυτά τα ζητήματα γρήγορα. Όταν αντιμετωπίζετε σημαντικές δυσκολίες, η παροχή συμβουλών σε έναν ειδικό μπορεί να είναι απαραίτητη.

Σε περίπτωση που ακολουθήσετε τον οδηγό μας για τοποθέτηση πλακιδίων, μπορεί να έχετε ένα υπέροχο, ανθεκτικό και χρηστικό δάπεδο στην τουαλέτα σας. Η τοποθέτηση πλακιδίων θα είναι μια απλή εργασία σε περίπτωση που ακολουθήσετε αυτά τα μέσα, ανεξάρτητα από το βαθμό δεξιότητάς σας Do-It-Yourself. Πάρτε μέρος στην υπερηφάνεια που αποκτήσατε καθώς χαζεύετε τη λάμψη του δαπέδου της τουαλέτας σας πρόσφατα με πλακάκια.

By outdoor

We love to provide outdoorguide related information like hiking, travel, adventure and other things about this. Actually it is our passion and we love to research about outdoor topic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *