Ο ήχος και ο καθαρισμός του υπνοδωματίου σας καθαρίζεται και συντονίζεται τακτικά. Σε αυτήν την αναλυτική καθοδήγηση, θα συνειδητοποιήσετε όλα όσα πραγματικά θέλετε να γνωρίζετε για να καθαρίσετε πλήρως το δωμάτιό σας, συμπεριλαμβανομένου του πώς να μπείτε κάτω από το μαξιλάρι ύπνου. Σε αυτήν την εξαντλητική εκπαιδευτική άσκηση, θα σας πούμε τον καλύτερο τρόπο για να κάνετε το δωμάτιό σας ένα καταφύγιο αρμονίας και ηρεμίας.

1. Λογαριασμός για τα πάντα

Καθαρισμός του υπνοδωματίου σας

Ο καθαρισμός είναι το βασικό στάδιο για την τακτοποίηση του δωματίου σας. Αποδράστε από το δωμάτιο όλα όσα δεν έχουν θέση εκεί, τέτοια βρώμικα πιάτα, ακατάστατα ρούχα και ό,τι άλλο περιπλανώμενο έχει μαζευτεί. Τα μπουζέλ, τα κονσέρβες και οι συντονιστές είναι ασυνήθιστες ρυθμίσεις χωρητικότητας που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες για να διατηρήσετε τα πράγματα κομψά και συντονισμένα. Ένας πιο ήσυχος και συντονισμένος αέρας είναι η συνέπεια του καθαρισμού, κάτι που επίσης κάνει τον καθαρισμό πιο απλό.

Βήμα 2: Ξεσκονίστε κάθε επιφάνεια

Αφού όλα είναι στη σωστή τους θέση, η τακτοποίηση μπορεί να ολοκληρωθεί. Δεδομένου ότι τα υπολείμματα μπορούν να επιλέξουν επιφάνειες και να προκαλέσουν προβλήματα αναπνοής και ευαισθησίας, η τακτοποίηση είναι ένα θεμελιώδες μέρος του καθαρισμού του δωματίου. Οι επιφάνειες της σχάρας, του ακραίου τραπεζιού και της συρταριέρας μπορούν να τακτοποιηθούν ή να καθαριστούν με υλικό μικροϊνών. Τα φώτα, οι τοποθετήσεις φωτογραφιών και οι διαφορετικές διακοσμήσεις θα πρέπει επίσης να τακτοποιηθούν.

3. Καθαρίστε το γυαλί

Παρά το γεγονός ότι δεν είναι δύσκολο να τα αγνοήσετε, ο καθαρισμός των παραθύρων του δωματίου σας είναι μια αναμφισβήτητη ανάγκη. Αφαιρέστε τα περιβλήματα και τις προεξοχές και χρησιμοποιήστε ένα καθαριστικό τζαμιών χωρίς λωρίδες στο τζάμι. Ο επανασχεδιασμός του δωματίου σας με αυτόν τον τρόπο το κάνει να φαίνεται γενικά πιο ελκυστικό, ωστόσο ανοίγει επιπλέον τον χώρο σε πιο κανονικό φως, με αποτέλεσμα να αισθάνεται πιο ζεστό και πιο ζεστό.

Βήμα 4: Καθαρίστε το πάτωμα

Σε περίπτωση που το δωμάτιό σας έχει κάλυψη, η σκούπα με ηλεκτρική σκούπα είναι θεμελιώδες μέρος του Καθαρισμού του Υπνοδωματίου σας. Σκουπίστε πρώτα τις κύριες περιοχές με ηλεκτρική σκούπα και στη συνέχεια μετακινήστε τα έπιπλα για να φτάσετε στις γωνίες και άλλες δυσπρόσιτες περιοχές. Τα δάπεδα από σκληρό ξύλο ή κάλυμμα απαιτούν σφουγγαρίστρα μικροϊνών ή σύνδεση hoover που προορίζεται για σκληρά δάπεδα. Η συνεχής σκούπα του δαπέδου θα σας βοηθήσει να το διατηρήσετε τέλειο και απαλλαγμένο από ευαισθησίες.

5. Αποκτήστε το Sleeping pad Wipe Down

Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν καθαρίζετε το μαξιλάρι ύπνου του υπνοδωματίου σας. Μετά την αφαίρεση των καλυμμάτων, απογυμνώστε το κρεβάτι και πλύνετε τα σεντόνια, τις μαξιλαροθήκες και το πάπλωμα. Για να εξαλείψετε τα παράσιτα της σκόνης και άλλα flotsam και jetsam από ένα κρεβάτι, χρησιμοποιήστε μια ηλεκτρική σκούπα με σύνδεση ταπετσαρίας για να καθαρίσετε την επιφάνεια. Εντοπίστε καθαρά σημεία χρησιμοποιώντας μια απάντηση από ευαίσθητο καθαριστικό και νερό. Βάλτε πόρους σε ένα προστατευτικό στρώματος ύπνου εάν θέλετε να διευρύνετε το χρόνο μεταξύ των καθαρισμών.

6. Πλύνετε τις κουρτίνες και τα κλινοσκεπάσματα.

Ως χαρακτηριστικό του προγράμματος καθαρισμού του δωματίου σας, προσπαθήστε να πλένετε τις σκιές και τα κλινοσκεπάσματα. Για να διατηρήσετε υπό έλεγχο τα υπολείμματα, τις ευαισθησίες και τους μικροοργανισμούς, πλένετε αυτά τα πράγματα συχνά. Για να τα καθαρίσετε με ακρίβεια, ακολουθήστε τα ρουλεμάν στα ονόματα. Οι νέες κουρτίνες και τα κλινοσκεπάσματα κάνουν έναν χώρο να φαίνεται πολύ πιο ελκυστικός, ωστόσο βοηθούν επίσης να σας κρατούν καλύτερα ενώ ξεκουράζεστε.

7. Ρυθμίστε τα συρτάρια και τις ντουλάπες σας

Για να διατηρήσετε το δωμάτιό σας άψογο και συντονισμένο, βεβαιωθείτε ότι τα συρτάρια και οι αποθήκες είναι όλα συντονισμένα. Περάστε από την ντουλάπα σας και πετάξτε ή δώστε οτιδήποτε δεν φοράτε ή δεν χρησιμοποιείτε. Χρησιμοποιήστε διαχωριστές και συντονιστές για να κρατήσετε τα πάντα υπό έλεγχο. Το να έχετε μια αποτελεσματική ντουλάπα κρατά το δωμάτιό σας να φαίνεται αξιοπρεπές, ωστόσο κάνει επίσης πολύ πιο απλό να βρείτε αυτό που θέλετε.

8. Καθαρίστε τους ανεμιστήρες οροφής και τις συσκευές φωτός

Το να διατηρείτε τις ελαφριές συσκευές και τον ανεμιστήρα οροφής του δωματίου σας καθαρό είναι θεμελιώδες, καθώς τις περισσότερες φορές συγκεντρώνουν υπολείμματα και χώμα σε μεγάλη απόσταση. Σκουπίστε απαλά αυτές τις εγκαταστάσεις με ένα μαλακό υλικό ή μια απαλή διάταξη καθαρισμού. Το να εργάζεστε για την τακτοποίηση του δωματίου σας και να διασφαλίζετε ότι οι πηγές φωτός σας είναι καθαρές από υπολείμματα επιτυγχάνονται με τον καθαρισμό αυτών των περιοχών. Αυτό θα φέρει καλύτερο φως.

9. Βοηθήστε την ποιότητα του αέρα σας:  Καθαρισμός του υπνοδωματίου σας

Στο σημείο που καθαρίζετε το υπνοδωμάτιό σας , αναπτύσσετε επιπλέον την ποιότητα του αέρα σε αυτό. Για να μειώσετε τις ατμοσφαιρικές ευαισθησίες και τη μόλυνση, ανοίξτε τα παράθυρα και σκεφτείτε να τοποθετήσετε πόρους σε έναν καθαριστή αέρα. Το να φέρετε φυτά μέσα είναι μια ακόμη μέθοδος για να κάνετε τον αέρα να χαλαρώνει καλύτερα. Το να κοιμάσαι καλύτερα και να είσαι καλύτερος υποστηρίζονται και τα δύο από ένα δωμάτιο με εξαιρετικό αερισμό.

10. Τα τελευταία κομμάτια

Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνετε αφού καθαρίσετε το υπνοδωμάτιό σας είναι να βάλετε τις τελευταίες λεπτομέρειες. Βεβαιωθείτε ότι τα μαξιλάρια σας είναι όλα στη σωστή τους θέση, μαλακώστε το πάπλωμα και σκεφτείτε να προσθέσετε μερικά φαρμακευτικά βάλσαμα για ένα χαλαρωτικό άρωμα. Μπορείτε να διατηρήσετε μια υπέροχη μυρωδιά στο δωμάτιό σας με τη βοήθεια καθαριστικών υφής ή πιτσιλιών δωματίου. Αυτές οι φαινομενικά ασήμαντες λεπτομέρειες βοηθούν στο να διατηρείται το δωμάτιο νέο και ελκυστικό.

Με την ευκαιρία να ακολουθήσετε αυτό το εκτεταμένο εγχειρίδιο για τον καθαρισμό του δωματίου σας, θα κατευθυνθείτε καλά σε ένα γαλήνιο καταφύγιο όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να ανανεώσετε την ενέργεια. Το δωμάτιό σας πρέπει να είναι συνεχώς ένα καταφύγιο όπου μπορείτε να χαλαρώνετε στον απόηχο μιας μονότονης ημέρας, με αυτόν τον τρόπο σημαίνει αρκετά να έχετε επίγνωση της κανονικής υποστήριξης.

By outdoor

We love to provide outdoorguide related information like hiking, travel, adventure and other things about this. Actually it is our passion and we love to research about outdoor topic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *