Όλες οι πτυχές της ζωής μας, ακόμη και οι συνδέσεις μας μετα σπίτια μας πιο έξυπνα , αλλάζουν από την καινοτομία σε αυτόν τον προχωρημένο χρόνο. Με τη βοήθεια έξυπνων συσκευών και αυτόματων συστημάτων ασφαλείας, τα σπίτια μας έχουν γίνει πιο εξελιγμένα και αποτελεσματικά. Επί του παρόντος, τι θα λέγατε να διερευνήσουμε πέντε εντυπωσιακούς τρόπους με τους οποίους η καινοτομία βελτιώνει την ψυχική αντοχή των σπιτιών μας:

1. Έξυπνοι θερμοστάτες για λιγότερη χρήση ενέργειας

Τα σπίτια πιο έξυπνα

Όσον αφορά τον έλεγχο της θερμοκρασίας ενός κτιρίου, οι μέρες χειροκίνητης περιστροφής του κουμπιού έχουν τελειώσει. Οι έξυπνοι ρυθμιστές εσωτερικών χώρων έχουν απλοποιήσει το Homes Smarter να αυξήσει την ενεργειακή επάρκεια και να εξοικονομήσει κόστος ενέργειας. Αυτές οι συσκευές προσαρμόζουν αυτόματα τις ρυθμίσεις με βάση τις προτιμήσεις σας με την πάροδο του χρόνου για να μεγιστοποιήσουν την άνεση και να μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας.

Ένας τόνος εξαιρετικών εσωτερικών ρυθμιστών έχει επίσης χειριστήρια εφαρμογής που σας επιτρέπουν να αλλάξετε τη θερμοκρασία από πολύ μακριά, επομένως θα πρέπει να είστε βέβαιοι ότι θα είναι ευχάριστο όταν επιστρέψετε στο σπίτι.

2. Μηχανογραφημένοι βοηθοί που απαντούν σε φωνητικές εντολές

Στο παρόν Homes Smarter , οι μικροί βοηθοί όπως η Siri, η Google Colleague και η Alexa από την Amazon είναι σημαντικοί. Αυτά τα πλαίσια νοημοσύνης που βασίζονται σε υπολογιστή που λειτουργούν με φωνητικές εντολές μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα, όπως αναπαραγωγή μουσικής, ενημερώσεις, επίβλεψη έξυπνων οικιακών κατασκευών και ακόμη και να σας δώσουν την πρόβλεψη του κλίματος.

Με την ενσωμάτωση με άλλα έξυπνα gadget, οι πελάτες μπορούν να καθοδηγήσουν την απομακρυσμένη βοηθητική φωνή τους για να εκτελέσουν πράγματα όπως να χαμηλώσουν τα φώτα, να αλλάξουν τη θερμοκρασία ή ακόμα και να κλειδώσουν την είσοδο. Αυτό την καθιστά πιο συμφέρουσα και διαθέσιμη για τα άτομα, καθώς όλα είναι ίσα.

3. Μηχανογραφημένα Πλαίσια Ελέγχου Φωτός

Οι έξυπνες ρυθμίσεις φωτισμού αντικαθιστούν γρήγορα τους συνηθισμένους διακόπτες φωτισμού λόγω της κυρίαρχης ενεργειακής παραγωγικότητας και της ευελιξίας τους. Τα έξυπνα φωτιστικά μπορούν να προγραμματιστούν ώστε να αλλάζουν χρώματα, αποχρώσεις και εντάσεις με βάση τις προτιμήσεις του χρήστη ή το περιβάλλον.

Ο προγραμματισμένος φωτισμός της πλακέτας είναι επιπλέον δυνατός με τη βοήθεια αναγνωριστικών κίνησης και ενδείξεων περιβάλλοντος φωτός. Αυτό επιτρέπει στους χώρους να φωτίζονται λαμπρό κατά τη διέλευση και να μειώνονται ή να απενεργοποιούνται κατά την έξοδο, βελτιώνοντας σημαντικά την ενεργειακή αποτελεσματικότητα και την ευεξία.

4. Αυτοματοποίηση Συστημάτων Ασφαλείας Οικίας

Η τεχνολογία έχει αλλάξει εντελώς την ασφάλεια του σπιτιού με την εισαγωγή έξυπνων καμερών παρακολούθησης, ανιχνευτών κίνησης και καμερών με κουδούνια πόρτας. Παρέχοντας συνεχείς ελέγχους και προειδοποιήσεις, αυτά τα gadget καθιστούν εφικτό για τους κατόχους στεγαστικών δανείων να παρακολουθούν την ιδιοκτησία τους από οποιαδήποτε περιοχή που χρησιμοποιεί διαδικτυακές διεπαφές ή εφαρμογές κινητών τηλεφώνων.

Μερικά καινοτόμα πλαίσια θα μπορούσαν στην πραγματικότητα να κάνουν διαφοροποίηση μεταξύ γνωστών όψεων και εκείνων των επίδοξων παραβατών λόγω της καινοτομίας αναγνώρισης προσώπου. Ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας στο σπίτι παρέχεται από τη συμφιλίωση με τις λαμπρές κλειδαριές, οι οποίες επιτρέπουν στους πελάτες να κλειδώνουν ή να ανοίγουν εξ αποστάσεως τις εισόδους, να αφήνουν τους επισκέπτες να εισέλθουν ή να παίρνουν μάρκες όταν κάποιος επιχειρεί να αντιληφθεί την παραβίαση.

5. Σπίτια πιο έξυπνα μηχανήματα που μπορούν να τακτοποιηθούν

Η κουζίνα, το κοινωνικό κέντρο του σπιτιού, βλέπει επίσης μια μηχανική αλλαγή λόγω του πολλαπλασιασμού των έξυπνων έξυπνων gadgets Homes . Ο έξυπνος εξοπλισμός κουζίνας, που περιλαμβάνει κοτόπουλα κρεατοπαραγωγής, ψυγεία, μηχανές εσπρέσο και πλυντήρια πιάτων, προσφέρει περαιτέρω ανεπτυγμένη απόδοση, παραγωγικότητα και χρηστικότητα.

Οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν και να ελέγχουν τις συσκευές τους από οπουδήποτε χρησιμοποιώντας εφαρμογές smartphone. Μπορούν να προθερμάνουν εστίες, να αλλάξουν ρυθμίσεις μαγειρέματος ή ακόμα και να ρίξουν πραγματικά μια ματιά στο επίπεδο αποθέματος των ψυγείων τους χωρίς να βγαίνουν ποτέ από τα σπίτια τους. Μερικά μοντέλα έχουν ακόμη και κάμερες κάτω από αυτό, ώστε να μπορείτε να δείτε τι συμβαίνει στο στήθος πάγου ή στο κοτόπουλα κρεατοπαραγωγής σας από το τηλέφωνό σας, κάτι που είναι πραγματικά χρήσιμο για αγορές για φαγητό και δείπνο.

Συμπερασματικά

Οι τρόποι με τους οποίους η τεχνολογία αλλάζει τη ζωή μας εκτείνονται πέρα ​​από τα σπίτια μας πιο έξυπνα . Οι ιδιοκτήτες σπιτιού έχουν πλέον νέα επίπεδα ελέγχου, ευκολίας και ασφάλειας χάρη στα δικτυωμένα συστήματα και τις έξυπνες συσκευές.

Ο εξορθολογισμός της χρήσης ενέργειας, η υποστήριξη της ασφάλειας, η εργασία στις καθημερινές υποχρεώσεις και η περαιτέρω ανάπτυξη παρηγοριάς είναι μόνο μερικά από τα τεράστια πιθανά αποτελέσματα που εισάγει η έξυπνη καινοτομία στο σπίτι. Τα σπίτια μας αναμφίβολα θα γίνουν ακόμη πιο έξυπνα καθώς η τεχνολογία αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς, προσφέροντας ένα πιο εξατομικευμένο και βολικό περιβάλλον διαβίωσης για όλους.

By outdoor

We love to provide outdoorguide related information like hiking, travel, adventure and other things about this. Actually it is our passion and we love to research about outdoor topic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *